Λίγα λόγια για εμάς

  • Η εταιρία KANTZOS A.G.N TRAVEL ιδρύθηκε το 1999 από την κυρία Κάντζου Ιουλία στον Περισσό της Νέας Ιωνίας ως ατομική επιχείρηση.

    Το 2004 ιδρύθηκε X-TREME CLUB youth holidays και η οποία έως τώρα δραστηριοποιείται στο χώρο των νεανικών εκδρομών. Η εταιρία μας το 2012 ιδρύει θυγατρική εταιρία στην Βουλγαρία η οποία δραστηριοποίείται στον εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό.Εν έτει 2012 η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητα τουριστικά γραφεία σε Ελλάδα και Βουλγαρία, δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα του τουρισμού και έχει ετήσιο τζίρο(κύκλο εργασιών) άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

    Δίνουμε μεγάλο βάρος στο εργατικό μας δυναμικό με συνεχή εκπαίδευση και ταυτόχρονα επενδύουμε ώστε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας μέσα από τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.
  • Χάρη σε εσάς πετύχαμε, χάρη σε εσάς συνεχίζουμε.Το γραφείο που θα καλέσετε όταν έχετε ανάγκη από καλές διακοπές!!

    Συνεργαζόμαστε με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο γεγονός που αποδεικνύει την φερεγγυότητα μας.

    Μερικοί από τους πελάτες μας είναι ενδεικτικά ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΛΒΟ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, SCAN TRACK, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Στην προσπάθεια εξωστέφειας μας προς άλλες Ευρωπαϊκές αγορές ιδρύσαμε την θυγατρική μας στην Βουλγαρία με κύριο σκοπό την ανάδειξη του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος στην Βουλγαρία,μια αγορά που αναπτύσεται με αλματώδη βήματα, αλλά και την εξυπηρετήση των Ελληνικών τουριστικών γραφείων όσον αφορά την αγορά της Βουλγαρίας καθώς όλοενα και περισσότεροι Έλληνες ταξιδεύουν στον γειτονικό μας προορισμό κυρίως λόγω των σχετικά χαμηλών τιμών, των άρτια οργανωμένων χιονοδρομικών κέντρων αλλά και τις πολύ καλές παροχές στον τουρισμό spa and wellness.

Στις 15/03/2013 λόγω του θανάτου του ιδρυτή της ατομικής επιχείρησης Κάντζου Ιουλία προχωρήσαμε στην ίδρυση μιας Α.Ε με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα σχήμα εταιρίας πιο σύχρονο, το οποίο θα λαμβάνει άμεσα αποφάσεις, θα συνεχίσει να εμπνέει σοβαρότητα και εγγύηση αλλά και χωρίς να υπάρχει ο φόβος να κινδυνέυσει η συνέχιση της ανοδικής πορείας της εταιρείας στο βάθος του χρόνου. Για αυτό τον λόγο το 2014 ιδρύσαμε την εταιρία Kantzos Travel Α.Ε

Παρεχόμενες Υπηρεσίες:

Σας παραθέτω κάτωθι μερικές από τις βασικές υπηρεσίες μας.

Εάν δεν βρείτε στην λίστα κάποια υπηρεσία που σας ενδιαφέρει παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για το αίτημά σας ώστε ένας εκπρόσωπος μας να σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Η εταιρία μας διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας από τον Ε.Ο.Τ, είναι μέλος στον ΗΑΤΤΑ και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες Ελληνικές τράπεζες όπως ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΑΛΦΑ, EUROBANK.